Strada Aviatorilor 3C, Bacău 600325
+40 0745 224 937
Despre MentsecIT
Mentsec IT SRL este reprezentata de o echipa tanara ce are ca obiectiv solutionarea problemelor IT si isi propune sa le ofere clientilor o gama variata de servicii. Ne dorim sa-i ajutam si sa ii informam pe clientii nostri referitor la avantajele tehnologiei din ziua de azi. Tehnologia evolueaza, iar noi va trebui sa tinem pasul cu ea. MENTSEC IT te poate ajuta, prin implementarea unor solutii tehnologice, sa iti promovezi afacerea si de asemenea, sa iti usurezi munca, fie ea de la birou sau de acasa. Serviciile pe care le oferim sunt profesionale, iar prin colaborarea cu noi veti vedea si rezultatele
Informare
Informezi mult mai usor clientii referitor la ofertele si serviciile pe care le oferi, iar astfel scutesti timp pretios in vederea eficientizarii proceselor.
Promovare
Promovezi imaginea companiei catre o plaja mult mai larga de potentiali clienti si detii astfel o carte de vizita in mediul online.
Venituri
Website-ul genereaza venituri, acesta este o parte integrata din strategia de marketing.
Credibilitate
Un website confera credibilitatea afacerii, iar astfel va genera pentru potentialii clienti siguranta de a solicita serviciile tale.
Social media
Obtii o vizibilitate mult mai mare in retelele sociale si astfel brand-ul tau va deveni cunoscut, atragand de la sine noi clienti.
Vizibilitate
Profiti de o vizibilitate profesionala in mediul online a afacerii tale fara sa investesti luna de luna, astfel vei avea rezultate de lunga durata.