Bine ati venit pe website-ul oficial al firmei Mentsec IT!

Download Adguard – extensie pentru blocarea reclamelor

Recomandarea de astazi – Adguard

Intr-un articol mai vechi am discutat despre o extensie pentru browser-ul Chrome ce are ca scop blocarea reclamelor enervante de care ne lovim in momentul in care exploram pe internet, era vorba despre Adblock.

O alternativa a acelei extensii o reprezinta Adguard si de asemenea vom vorbi tot cu privire la integrarea ei in browserul Chrome.

Download Ad Guard - Mentsec IT

Adguard constituie un software de blocare a reclamelor. Pentru a realiza acest lucru, el foloseste o lista de filtre, fiecare cu propriile sale reguli de filtrare pentru toate tipurile de continut de reclame, ca de exemplu bannere, pop-up-uri, etc.

Filtrele respective sunt incarcate automat de Adguard depinzand de site-urile pe care le accesezi. Ca sa fim mai specifici, exista un filtru pentru site-urile in limba engleza, un alt filtru pentru cele in limba rusa, sau chiar un filtru Spyware care te protejeaza impotriva site-urilor care au ca scop urmarirea activitatii tale pe internet.

Pentru a bloca aceste reclame, majoritatea aplicatiilor de acest gen functioneaza in felul urmator: incarca paginile respective, identifica reclamele, dupa care le elimina.

In schimb, Adguard functioneaza intr-un alt mod, si anume el proceseaza site-urile inainte ca ele sa fie incarcate in browser. Browser-ul nu mai incarca acele reclame, iar ca drept urmare vei avea parte de o navigare mai rapida, iar cantitatea de informatie transferata va fi mai mica.

Extensia pentru Chrome poate fi accesata prin acest link iar pentru integrarea in browser-ul dumneavoastra, urmati pasii de mai jos:

 Pasul 1. Dupa ce accesati linkul de mai sus, apasati pe butonul “Adauga in Chrome”.

Download Ad Guard - Mentsec IT

Pasul 2. Pentru finalizare apasati butonul “Adauga extensia” atunci cand va apare notificarea de mai jos.

Download Ad Guard - Mentsec IT

Publica comentariul tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Mentsec IT. Toate drepturile rezervate.
Automatizeaza-ti afacerea cu CRM -ul MEFI
Solicita oferta!

×
Arata butoanele de distribuire
Ascunde butoanele
Cos Cumparaturi Produs sters. Anuleaza
  • Nu aveti niciun produs in cos.