REALIZARE MAGAZIN ONLINE

CU UN MAGAZIN ONLINE

VINZI MAI MULT

NU PLATESTI CHIRIE

REZULTATE MAI BUNE IN MARKETING

TOP 10 BENEFICII ALE UNUI MAGAZIN ONLINE

Promovarea imaginii companiei si a produselor catre o plaja mult mai larga de potentiali client.

Profiti de o vizibiltate profesionala in mediul online a afacerilor tale cat si a produselor pe care le promovezi

Magazinul online genereaza venituri. Acesta aducandu-ti in firma vanzari mai mari facand astfel parte din strategia de marketing

Informezi mult mai usor clientii referitor la promotii si produsele din catalogul tau

Cel mai important beneficiu adus de magazinul tau online e acela ca raspunde intotdeauna clientilor, este tot timpul politicos, binedispus si profesionist in vanzari. Reuseste intotdeauna sa genereze mai multi clienti si sa faca o impresie de neuitat pentru vizitatori si nici macar nu vrea chiria spatiului sau salar lunar

Clientii tai au acces la informatii si beneficiile aduse de produsele din catalog 24/24h

Magazinul ofera credibilitate afacerii, iar astfel va genera pt potentialii clienti siguranta de a comanda produsele tale

Beneficiezi de siguranta serviciului platit astfel incat vei avea garantia ca toate datele proiectului le vei regasi pe un CD/DVD

Obtii o vizibilitate mult mai mare in retelele sociale

Obtii o baza de date de client carora le poti aduce oferte personalizate ulterior

VREI SA AFLII MAI MULTE?

CE VA INCLUDE OFERTA?

REALIZAREA MAGAZINULUI ONLINE

+Asistenta gratuita in alegerea domeniului
Multi dintre clientii care doresc sa aiba un website, intampina probleme in alegerea domeniului. Domeniul, de cele mai multe ori, este o alegere cu care pornesti la drum printr-un nou proiect si de care te vei folosi o perioada buna de timp. Prin urmare, acesta trebuie ales analizand mai multe aspecte. Noi te ajutam sa alegi domeniul potrivit pentru tine si afacerea ta!  Ex: www.numelefirmei.ro sau www.inchirierimacarale.ro / .com/.net
+Suport achizitionare domeniu/configurarea celui existent
Dorim sa fim corecti fata de clientii nostri, asadar achizitionarea domeniului se va realiza de la autoritatea competenta, fara sa fim noi intermediari. Acest proces nu este neaparat complicat, insa pentru a veni in ajutorul tau, ne putem ocupa noi de acest lucru!
+Configurare server web hosting
Serverul de gazduire web necesita o atentie sporita, deoarece anumite setari trebuie facute ca la carte pentru ca website-ul sa ruleze optim. Facand asta zi de zi, cea mai buna alegere pentru configurarea serverului tau, suntem noi!
+Realizarea si configurarea a maxim 3 adrese de e-mail pe domeniu
Odata cu detinerea unui website si a unui domeniu oficial pentru firma ta, ne place sa inspiram clientilor tai mai multa incredere si profesionalism. Primul pas pentru a face acest lucru este de a utiliza adrese de e-mail pe domeniu. Ex: popescu@domeniul.ro. Iti oferim 3 adrese de e-mail pe domeniu.

Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, vei primi 5 adrese de e-mail pe domeniu pentru un plus de profesionalism.  Vezi oferta PREMIUM

+Panou de administrare profesionala a magazinului
Nu vrem sa depinzi de noi atunci cand vine vorba de modificarea continutului unei pagini din magazinul tau online. Ne dorim sa reusesti sa realizezi chiar tu modificarea dorita. Pentru acest lucru, punem la dispozitie un panou de administrare pentru toate optiunile magazinului, ce permite gestionarea produselor, discount-urilor, categoriilor de produse, comenzilor, etc.
+Realizarea unei pagini pentru fiecare produs
Un magazin online aloca o importanta deosebita produselor sale, fiindca la asta se rezuma. Asadar, fiecare produs va avea o pagina dedicata in care se va prezenta descrierea, avantajele, fisa tehnica a produsului si pretul acestuia. Cu cat descrierea produsului este mai bogata, cu atat sansele ca acel produs sa fie gasit pe Google printre primele rezultate sunt mai mari.
+Realizarea unei structuri personalizate
Magazinul online va fi structurat in functie de cele mai importante produse si cele mai avantajoase oferte, pe care vrem sa le evidentiem vizitatorilor.
+Implementare design original
Ne dorim ca magazinul tau online sa se diferentieze de concurenta, iar ca drept urmare, venim intotdeauna cu solutii noi pentru a utiliza un design original. Prin acest lucru se intelege realizarea unui concept grafic potrivit domeniului tau de activitate.
+Realizarea/modificarea imaginilor pentru design-ul site-ului
Ca magazinul tau sa dispuna de elemente moderne, iar toate elemente sa fie imbinate cum trebuie, acesta va avea nevoie de imagini pe care le vom implementa in structura sa. Aceste imagini trebuie ori realizate de la zero, ori prelucrate pentru a se potrivi cu domeniul de activitate al firmei tale, sau cu design-ul principal al website-ului.
+Optiune de distribuire a fiecarui produs
Produsele reprezinta continutul principal al unui magazin de acest tip. Acestea vor putea fi distribuite in retelele sociale cu usurinta de catre vizitatori sau chiar de persoanele din conducerea magazinului cu scopul de a le promova.
+Panou de autentificare si inregistrare a clientilor
Un magazin online care se respecta le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a isi crea un cont, iar ulterior de a se autentifica in contul respectiv pentru a pastra o gestiune clara.
+Stabilirea procesului de comanda prin etape multiple
Procesul de a comanda un produs este extrem de important, deoarece trebuie sa solicitam doar datele importante clientului, fara a ingreuna acest lucru. Prin urmare, procesul se imparte in 5 etape: rezumatul comenzii, autentificare sau inregistrare, adaugarea adresei, selectarea modalitatii de transport si in final metoda de plata.
+Optiuni de trimitere a notificarilor catre client prin email
Pentru o buna organizare, este important ca administratorul magazinului sa fie la curent cu orice noutate sau actiune realizata de clienti prin intermediul paltformei. Tocmai de aceea, acesta va fi notificat prin e-mail in momentul in care clientul realizeaza o comanda, o anuleaza, sau solicita alte informatii.
+Optiune de evidentiere a ofertelor sau a discounturilor
Incluse in strategia de marketing, ofertele care evidentiaza discount-urile la anumite produse trebuie plasate corect, pentru a avea rezultate eficiente. Datorita experientei pe care o avem, stim perfect unde sa plasam aceste oferte.
+Organizarea clara a produselor pe categorii/subcategorii
Structurarea produselor se face initial pe baza unor categorii, care la randul lor se vor imparti in subcategorii. Astfel magazinul online va fi unul bine organizat si ii va ajuta pe vizitatori/clienti sa gaseasca usor produsele cautate.
+Optiuni de gestionare a stocului
Administratorul magazinului va putea sa gestioneze stocul produselor. El va sti cand stocul este minim sau maxim si va reusi sa il actualizeze sau sa elimine produsele din oferta.
+Optiuni de definire a caracteristicilor pentru fiecare produs
Fiecare produs are anumite caracteristici, fie ca sunt produse electronice – unde va trebui sa specificam amperajul, voltajul, puterea, etc., fie ca sunt produse vestimentare – unde va trebui sa mentionam marimea, materialul, etc. Toate aceste caracteristici se vor putea adauga la produsul respectiv, fiind o optiune flexibila, deoarece se va stabili un pret si in functie de aceste caracteristici.
+Filtre de marketing (cele mai vandute, vizualizate si noi produse)
Anumiti utilizatori sau vizitatori prefera sa aleaga produsele in functie de cat de bine vandute sunt sau cat de bine vizualizate sunt acestea. Noi le vom oferi acesata sansa prin aplicarea unor filtre (cele mai vandute produse, cele mai vizualizate si cele mai noi).
+Folosirea optiunii de scroll in-site pentru paginile principale
Ultimul trend care prinde din ce in ce mai bine este conceptul de scroll in-site pe paginile principale. Cu alte cuvinte, vom prezenta produsele noi, produsele recomandate si categoriile de produse, discount-urile si promotiile in cate o sectiune. Acestea vor fi clasate si delimitate in paginile principale. Deci, vizitatorii vor vedea de la prima vizita produsele care probabil vor fi pe placul lor si se vor acomoda direct cu obiectul de activitate.
+Slider cu efecte vizuale pentru evidentierea ofertelor, promotiilor
De cele mai multe ori, pentru a avea un impact pozitiv si original, se utilizeaza integrarea unui slider format din mai multe slide-uri pe care inseram text cu mesaje importante sau fotografii reprezentative. Astfel, vom capta atentia vizitatorilor mai usor si de prima data cum acceseaza website-ul. Acolo vom prezenta cele mai noi produse si cele mai avantajoase oferte.
+Magazin online responsive (adaptabil telefoanelor mobile, tabletelor)
Nu vrem sa producem neplaceri vizitatorilor tai care incearca sa acceseze website-ul de pe un telefon mobil sau o tableta. Prin urmare, website-ul tau va dispune de o structura responsive, deci el se va adapta fara probleme la orice tip de dispozitiv si orice tip de rezolutie. Mai mult de atat, motoarele de cautare precum Google, impun o structura responsive pentru website-uri pentru a le indexa. In cazul in care acestea nu sunt responsive, sansele ca site-ul respectiv sa fie indexat in Google, scad drastic.
+Pagina de contact cu datele firmei si un formular de contact
Dorim sa aducem la cunostinta clientilor toate datele referitoare la firma ta. De aceea vom realiza o pagina de contact in care vom prezenta aceste detalii. Tot acolo va fi vizibil un formular de contact prin care utilizatorii va pot transmite mesaje, acestea fiind livrate pe o adresa de e-mail.
+Solutie de adaugare fotografii multiple cu produsul
Asa cum produsele constituie elementele principale ale magazinului, ele trebuie prezentate perfect pentru a nu genera iluzii clientilor. Pentru a face acest lucru, fiecare produs va beneficia de mai multe fotografii.
+Sincronizarea magazinului cu retelele sociale
Pentru a avea o prezenta online buna, website-ul tau trebuie sa se afle in concordanta cu toate retelele de socializare (Facebook, Google Plus, Twitter, etc.). Noi reusim sa sincronizam proiectul final cu aceste retele si sa adaptam paginile de continut pentru cazurile in care se incearca distribuirea lor in aceste retele sociale.
+Integrare Facebook Like Box
Pentru a oferi credibilitate vizitatorilor ce acceseaza website-ul, le aratam afacerea ta exista si pe Facebook. Astfel, vom integra intr-un loc din site o casuta cu pagina de Facebook a firmei tale.
+Realizarea a maxim doua variante de logo
Identitatea vizuala si ideea de brand conteaza enorm pentru o afacere. Pentru a simplifica lucrurile, noi vom realiza doua variante de logo in functie de domeniul tau de activitate, ca la final sa poti alege varianta care consideri ca ti se potriveste mai bine! Vom realiza 2 variante de logo.

Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, vei primi 4 varainte de logo pentru afacerea ta. Vezi oferta PREMIUM

+Securizare standard in 3 nivele
Mediul online este plin de persoane care incearca pe deplin sa faca rau imaginii unei afaceri. Pentru a realiza acest lucru, prima varianta este de a ataca website-ul firmei respective. Echipa noastra se va asigura ca aceste lucruri nu se vor intampla, prin integrarea unei securizari standard in 3 nivele.

Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, acesta va beneficia de securizare PREMIUM in 5 nivele ca informatiile sa ramana in siguranta. Vezi oferta PREMIUM

+Posibilitatea adaugarii de produse noi din panoul de administrare
Panoul de administrare va face gestiunea produselor mult mai usoara. Administratorul magazinului va putea sa adauge produse noi, stabilind pentru fiecare in parte mai multe caracteristici, precum: pretul, categoria, descrierea, atributele, proprietatile, discount-uri, etc.
+Modificarea stocului de produse din panoul de administrare
Clientii vor putea comanda sau nu produsele in functie de stocul acestora. De aceea stocul trebuie tinut sub control, acesta fiind actualizat atunci cand se apropie de sfarsit. Administratorul magazinului va putea face acest lucru din panoul de control.
+Verificarea statusului comenzilor din panoul de administrare
Fiecare comanda va dispune de mai multe status-uri. Acestea sunt utilizate pentru a gestiona mai bine comenzile si de a informa Administratorul cu privire la ele. Cateva dintre aceste status-uri sunt: comanda trimisa, comanda livrata, plata acceptata, asteptarea platii, comanda in curs de procesare, etc.
+Implementarea modul de cautare cu afisare de sugestii
Multi utilizatori se grabesc atunci cand doresc sa caute un produs. Pentru a facilita cautarea si pentru a nu pierde clientii, modul de cautare implementat in magazinul online va oferi sugestii atunci cand clientul cauta un anumit produs. Aceste sugestii reprezinta produse apropiate de descrierea scrisa in campul de cautare.
+Statistici de clasare a topurilor de client
O statistica oferita administratorilor prin care se evidentiaza cei mai fideli clienti sau clientii care au cumparat cel mai frecvent va ajuta la realizarea de discount-uri sau oferte personalizate pentru acei clienti. De asemenea, va ajuta la fidelizarea clientilor.
+Filtrarea produselor in functie de bugetul minim si maxim
O buna parte dintre clientii care comanda online, prefera sa gaseasca produse care se incadreaza in bugetul lor alocat. Pentru acest lucru, magazinul va beneficia de o optiune de filtrare, prin care utilizatorii vor selecta bugetul minim si bugetul maxim, intre care sa gaseasca produse.
+Panou de client (istoric plati, proforme, facturi, liste de dorinte)
Fiecare client, dupa inregistrarea, va avea propriul cont. Acel cont va pune la dispozitie cateva informatii referitoare la client, precum: istoric plati, proforme, facturi, istoric comenzi, liste de dorinte).
+Notificarea administratorilor prin e-mail a noilor comenzi
Pentru a tine la curent administratorii magazinului online cu privire la noile comenzi, acestia vor fi notificati prin e-mail in momentul in care un client va plasa o comanda.
CE PIERZI DACA NU LUCREZI CU NOI?
OPTIMIZARE SEO SI INDEXARE IN GOOGLE GRATUIT
+Adaugarea unei locatii in Google
Adaugarea unei locatii in Google in vederea accesarii magazinului dupa denumirea sa.
+Optimizarea continutului produselor in vederea indexarii eficiente
Google devine pretentios atunci cand vine vorba de indexarea unui website. El verifica multe detalii inainte de a indexa o pagina si face acest lucru cu toate paginile de continut ale site-ului. Verifica, spre exemplu, daca textul este original, daca este relevant fata de obiectul de activitate al firmei, daca este structurat pe paragrafe pentru a putea fi usor de citit, daca exista link-uri, s.a.m.d.
+Adaugarea magazinului online in baza de date Google
Ne dorim ca afacerea ta sa fie vizibila si in Google, iar ca drept urmare vom introduce website-ul creat in baza de date Google.
+Crearea si implementarea unui sitemap pentru indexare
Implementarea unui site map ce are ca scop principal informarea motoarelor de cautare cu privire la paginile componente ale site-ului. Asa ne vom asigura ca fiecare pagina de produs va fi indexata si prezenta in Google.
+Adaugarea etichetelor reprezentative pentru fiecare produs
Vom introduce la fiecare produs o serie de etichete reprezentative ce vor face cautarile mult mai usoare, iar astfel vor conduce utilizatorii catre produsul cautat.
NE PLACE SA RASPLATIM CLIENTII

CE BONUSURI TI-AM PREGATIT?

Daca alegi sa inchei o colaborare cu noi, primesti in mod gratuit urmatoarele elemente:

Mentenanta gratuita 30 de zile

Mentsec IT ofera clientilor sai, in mod gratuit, o perioada de mentenanta web de 30 de zile dupa deschiderea oficiala a magazinului online.

Consultanta gratuita pe perioada contractului

Mentsec IT ofera clientilor sai, in mod gratuit, consultanta cu privire la orice detaliu legat de magazinul online, sau de mediul online, pe intreaga perioada a contractului.

Gazduire web gratuita 3 luni de zile

Pentru ca noul tau magazin online sa fie sustinut online 24/24 si sa ruleze optim, acesta va trebui gazduit pe un server. Noi oferim serviciul de gazduire web in mod gratuit clientilor care colaboreaza cu noi, pe o perioada de 3 luni de zile de la semnarea contractului.

Un DVD cu proiectul in varianta finala

Ne-am gandit la siguranta proiectului tau! Iar pentru acest lucru, echipa noastra va realiza un CD/DVD cu varianta finala a magazinului online care va ajunge cu succes la tine, fie prin posta sau prin alte cai.

Acces la Informatii&Tutoriale nelimitat

Dorim pentru clientii nostrii sa isi poata administra proiectul chiar si singuri. De aceea le oferim acces gratuit la sectiunea de Informatii si Tutoriale din cadrul platformei noastre. Acolo se regasesc etape importante cu privire la realizarea anumitor modificari in cadrul unui magazin online.

Asistenta tehnica in administrarea magazinului

Pe intreaga perioada a mentenantei oferim asistenta tehnica in vederea administrarii produselor, crearea grupurilor de clienti, gestiunea clientilor, aplicarea discounturilor la produse, modificarea imaginilor de design, etc.

NU PIERZI NIMIC!

CE GARANTII OFERIM?

Daca alegi sa inchei o colaborare cu noi, primesti in mod gratuit urmatoarele elemente:

Garantam ca firma Mentsec IT va raspunde activ solicitarilor facute de catre client chiar si dupa finalizarea cu succes a proiectului.

Garantam ca informatiile proiectului tau vor fi in siguranta cu noi, astfel ele nu vor deveni publice si nu vor fi dezvaluite altor persoane.

Asiguram cu simt de raspundere ca serviciile noastre vor fi prestate la un nivel profesional.

Daca nu esti multumit din orice motiv de serviciile noastre noi iti returnam integral suma platita.

DESPRE COLABORARILE NOASTRE

FEEDBACK-URILE COLABORARILOR

VREI SA AFLII CUM LUCRAM?

CATEVA PROIECTE