Bine ati venit pe website-ul oficial al firmei Mentsec IT!
 
Descrierea Proiectului
Mishu Print&Sign este un proiect finalizat de catre Mentsec IT, iar astazi avem placerea de a deschide siteul oficial pentru domnul Mihai Mitrofan.Cu ajutorul paginii web ne dorim ca serviciile publicitare prestate de catre firma M Serv Computer SRL sa aiba o rezonanta mult mai mare si in mediul online.
Va multumim pentru colaborarea pe care ati avut-o cu echipa noastra.

DESPRE MISHU PRINT&SIGN
Mishu Print & Sign, brand al SC M Serv Computer SRL, a fost infiintata in anul 2007 ca firma de productie publicitara si IT&C. Ne-am canalizat mai mult pe domeniul productiei publicitare si tipografiei, domenii in care am ajuns in scurt timp lideri pe zona.
In cei peste 9 ani de experienta in domeniu, centrul de productie publicitara, printare si personalizare Mishu Print & Sign a reusit sa isi imbunatateasca vizibil gama de servicii si produse ajungand in momentul de fata sa oferim servicii profesioniste, de calitate, executate intr-un timp scurt, cu utilaje moderne, o echipa tanara si dinamica si colaboratori de incredere.
Raportul dintre pret si calitate l-am balansat in favoarea dumneavoastra, a clientilor nostri, cei care aleg sa lucreze cu o firma de top, specializata in ceea ce face.
CALITATEA este punctul nostru forte si nu facem rabat de la el.
Fie ca doriti un banner sau mesh, o firma luminoasa sau litere 3D, folierea unei vitrine sau a masinilor, tiparirea de pliante, fliere si altor documente, tipizate sau stampile, cadouri personalizate si promotionale etc, noi suntem dispusi sa COLABORAM ORICAND CU DUMNEAVOASTRA!
Activitatea ne-o desfasuram in Tg. Ocna, str. Elisei Ursac, nr. 16, dar trebuie amintit faptul ca suntem dispusi si pregatiti totodata sa preluam si sa executam comenzi in orice localitate din Romania si strainatate.
Avem in portofoliu lucrari in toata tara (de la Arad la Iasi, de la Suceava la Drobeta Turnul Severin, de la Oradea la Constanta) dar si in strainatate: Belgia, Germania si Anglia.

Detaliile Proiectului
  • ClientMihai Mitrofan
  • Date2016
  • CategoriesSite-uri de Prezentare
Viziteaza site-ul
Copyright © 2017 Mentsec IT. Toate drepturile rezervate.
Automatizeaza-ti afacerea cu CRM -ul MEFI
Solicita oferta!

×
Arata butoanele de distribuire
Ascunde butoanele
Cos Cumparaturi Produs sters. Anuleaza
  • Nu aveti niciun produs in cos.