REALIZAREA UNUI MAGAZIN ONLINE ADUCE BENEFICII MAJORE PENTRU

REZULTATE MAI BUNE IN MARKETING
CRESTEREA FIRMEI
ATRAGEREA CLIENTILOR FIDELI

TOP 10 BENEFICII ALE UNUI WEBSITE

 • Promovarea imaginii companiei catre o plaja mult mai larga de potentiali clienti
 • Informezi mult mai usor clientii referitor la oferte si servicii
 • Website-ul genereaza venituri, acesta este o parte integrata din strategia de marketing
 • Website-ul reuseste intotdeauna sa faca o impresie de neuitat pentru vizitatatori si nici macar nu necesita o investitie lunara suplimentara.
 • Clientii tai au acces la informatii despre firma ta 24/7
 • Un website confera credibilitatea afacerii, iar astfel va genera pentru potentialii clienti siguranta de a solicita serviciile tale
 • Profiti de o vizibilitate profesionala in mediul online a afacerii tale
 • Beneficiezi de siguranta serviciului platit astfel incat vei avea garantia ca toate datele proiectului le vei regasi pe un CD/DVD
 • Cel mai important beneficiu adus de site-ul tau e acela ca el raspunde intotdeauna cu placere clientilor, este tot timpul politicos, bine dispus, si profesionist in raspunsuri.
 • Obtii o vizibilitate mult mai mare in retelele sociale

CE VA INCLUDE OFERTA?

Realizarea website-ului Optimizare SEO Indexare in Google GRATUIT
+Asistenta gratuita in alegerea domeniului
Multi dintre clientii care doresc sa aiba un website, intampina probleme in alegerea domeniului. Domeniul, de cele mai multe ori, este o alegere cu care pornesti la drum printr-un nou proiect si de care te vei folosi o perioada buna de timp. Prin urmare, acesta trebuie ales analizand mai multe aspecte. Noi te ajutam sa alegi domeniul potrivit pentru tine si afacerea ta!  Ex: www.numelefirmei.ro sau www.inchirierimacarale.ro / .com/.net
+Suport achizitionare domeniu/configurarea celui existent
Dorim sa fim corecti fata de clientii nostri, asadar achizitionarea domeniului se va realiza de la autoritatea competenta, fara sa fim noi intermediari. Acest proces nu este neaparat complicat, insa pentru a veni in ajutorul tau, ne putem ocupa noi de acest lucru!
+Configurare server web hosting
Serverul de gazduire web necesita o atentie sporita, deoarece anumite setari trebuie facute ca la carte pentru ca website-ul sa ruleze optim. Facand asta zi de zi, cea mai buna alegere pentru configurarea serverului tau, suntem noi!
+Realizarea si configurarea a maxim 3 adrese de e-mail pe domeniu
Odata cu detinerea unui website si a unui domeniu oficial pentru firma ta, ne place sa inspiram clientilor tai mai multa incredere si profesionalism. Primul pas pentru a face acest lucru este de a utiliza adrese de e-mail pe domeniu. Iti oferim 3 adrese de e-mail pe domeniu.

 Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, vei primi 5 adrese de e-mail pe domeniu pentru un plus de profesionalism.  Vezi oferta PREMIUM

+Panou de administrare continut
Nu vrem sa depinzi de noi atunci cand vine vorba de modificarea continutului unei pagini din website-ul tau. Ne dorim sa reusesti sa realizezi chiar tu modificarea dorita. Pentru acest lucru, punem la dispozitie un panou de administrare pentru continutul paginilor, ce permite crearea sau modificarea paginilor web ale intregului website.
+Realizarea a maximum 7 pagini de continut
Paginile de continut sunt extrem de importante pentru un website. Ele sunt elementele ce il compun si care ajuta la prezentarea in amanunt a afacerii tale si a serviciilor oferite. De asemenea, cu un continut bogat si original integrat pe aceste pagini, rata ca website-ul tau sa se numere printre primele rezultate din motoarele de cautare, creste considerabil. Iti vom oferi .

 Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, vei obtine 30 de pagini de continut pentru o indexare in Google mai ampla. Vezi oferta PREMIUM

+Realizare structura website
Asa cum o carte are un cuprins, website-ul trebuie structurat pe capitole. Aceste capitole reprezinta paginile de continut. Insa ca aceste pagini sa fie accesate, scurtaturile catre ele trebuie afisate in permanenta pe website.
+Implementare design original
Ne dorim ca website-ul tau sa se diferentieze de concurenta, iar ca drept urmare, venim intotdeauna cu solutii noi pentru a utiliza un design original. Prin acest lucru se intelege realizarea unui concept grafic potrivit domeniului tau de activitate.
+Realizarea/modificarea imaginilor pentru design-ul site-ului
Ca website-ul tau sa dispuna de elemente moderne, iar toate elemente sa fie imbinate cum trebuie, acesta va avea nevoie de imagini pe care le vom implementa in structura website-ului. Aceste imagini trebuie ori realizate de la zero, ori prelucrate pentru a se potrivi cu domeniul de activitate al firmei tale, sau cu design-ul principal al website-ului.

CE PIERZI DACA NU LUCREZI CU NOI?

OPTIMIZARE SEO SI INDEXARE IN GOOGLE GRATUIT

+Adugarea unei locatii in Google
Adaugarea unei locatii in Google in vederea accesarii website-ului dupa denumire
+Adaugarea unei locatii in Google
Google devine pretentios atunci cand vine vorba de indexarea unui website. El verifica multe detalii inainte de a indexa o pagina si face acest lucru cu toate paginile de continut ale site-ului. Verifica, spre exemplu, daca textul este original, daca este relevant fata de obiectul de activitate al firmei, daca este structurat pe paragrafe pentru a putea fi usor de citit, daca exista link-uri, s.a.m.d.
+Adaugarea noului website in baza de date Google
Ne dorim ca afacerea ta sa fie vizibila si in Google, iar ca drept urmare vom introduce website-ul creat in baza de date Google.
+Crearea si implementarea unui sitemap pentru indexare
Implementarea unui site map ce are ca scop principal informarea motoarelor de cautare cu privire la paginile componente ale site-ului
+Folosirea optiunii de scroll in-site pentru paginile principale
Ultimul trend care prinde din ce in ce mai bine este conceptul de scroll in-site pe paginile principale. Cu alte cuvinte, vom prezenta informatiile importante referitoare la afacerea ta, delimitandu-le pe sectiuni afisate in paginile principale. Astfel, vizitatorii se vor acomoda cu obiectul de activitate al firmei tale inca de pe prima pagina a site-ului.
+Slider cu efecte vizuale cu inseratie de text
De cele mai multe ori, pentru a avea un impact pozitiv si original, se utilizeaza integrarea unui slider format din mai multe slide-uri pe care inseram text cu mesaje importante sau fotografii reprezentative. Astfel, vom capta atentia vizitatorilor mai usor si de prima data cum acceseaza website-ul.
+Website responsive (adaptabil la toate dispozitivele)
Nu vrem sa producem neplaceri vizitatorilor tai care incearca sa acceseze website-ul de pe un telefon mobil sau o tableta. Prin urmare, website-ul tau va dispune de o structura responsive, deci el se va adapta fara probleme la orice tip de dispozitiv si orice tip de rezolutie. Mai mult de atat, motoarele de cautare precum Google, impun o structura responsive pentru website-uri pentru a le indexa. In cazul in care acestea nu sunt responsive, sansele ca site-ul respectiv sa fie indexat in Google, scad drastic.
+Implementarea a maxim 3 formulare de contact
Scopul website-ului este de a prezenta afacerea ta, iar in final de a vinde servicii sau produse. Prin prezentarea initiala, incercam sa ducem vizitatorii, in mod treptat, catre un formular care sa-i solicite datele de contact in vederea unei cereri de oferta. Vom implementa pe website-ul tau un numar de trei formulare de contact.

 Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, primesti 5 formulare de contactpersonalizate cu mod de raspundere automata pe email, dupa completarea lui (autoresponder). Acesta ajuta la conversia vizitatorilor in clienti.  Vezi oferta PREMIUM

+Adugarea a maxim 3 galerii foto
In procesul de prezentare a afacerii tale, este important sa facem acest lucru prin fotografii. Iti foto implementate pe site.

 Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, vom integra 10 galerii foto pentru prezentarea serviciilor tale. Vezi oferta PREMIUM

+Sincronizarea site-ului cu retelele de socializare
Pentru a avea o prezenta online buna, website-ul tau trebuie sa se afle in concordanta cu toate retelele de socializare (Facebook, Google Plus, Twitter, etc.). Noi reusim sa sincronizam proiectul final cu aceste retele si sa adaptam paginile de continut pentru cazurile in care se incearca distribuirea lor in aceste retele sociale.
+Integrare Facebook Like Box
Pentru a oferi credibilitate vizitatorilor ce acceseaza website-ul, le aratam afacerea ta exista si pe Facebook. Astfel, vom integra intr-un loc din site o casuta cu pagina de Facebook a firmei tale.
+Realizarea a maxim doua variante de logo
Identitatea vizuala si ideea de brand conteaza enorm pentru o afacere. Pentru a simplifica lucrurile, noi vom realiza doua variante de logo in functie de domeniul tau de activitate, ca la final sa poti alege varianta care consideri ca ti se potriveste mai bine! Vom realiza .

 Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, vei primi 4 varainte de logopentru afacerea ta. Vezi oferta PREMIUM

+Securizare standard in 3 nivele
Mediul online este plin de persoane care incearca pe deplin sa faca rau imaginii unei afaceri. Pentru a realiza acest lucru, prima varianta este de a ataca website-ul firmei respective. Echipa noastra se va asigura ca aceste lucruri nu se vor intampla, prin integrarea unei .

 Daca optezi pentru website-ul PREMIUM, acesta va beneficia de securizare PREMIUM in 5 nivele ca informatiile sa ramana in siguranta. Vezi oferta PREMIUM

NE PLACE SA RASPLATIM CLIENTII

CE BONUSURI TI-AM PREGATIT?

Meintenanta gratuita 30 de zile

Mentsec IT ofera clientilor sai, in mod gratuit, o perioada de mentenanta web de 30 de zile dupa deschiderea oficiala a website-ului.

Consultanta gratuita pe perioada contractului

Mentsec IT ofera clientilor sai, in mod gratuit, consultanta cu privire la orice detaliu legat de website, sau de mediul online, pe intreaga perioada a contractului.

Gazduire web gratuita 6 luni de zile

Pentru ca website-ul sa fie sustinut online 24/24 si sa ruleze optim, acesta va trebui gazduit pe un server. Noi oferim serviciul de gazduire web in mod gratuit clientilor care colaboreaza cu noi, pe o perioada de 6 luni de zile de la semnarea contractului.

Un DVD cu proiectul in varianta finala

Ne-am gandit la siguranta proiectului tau! Iar pentru acest lucru, echipa noastra va realiza un CD/DVD cu varianta finala a website-ului care va ajunge cu succes la tine, fie prin posta sau prin alte cai.

Acces la Informatii&Tutoriale nelimitat

Dorim pentru clientii nostrii sa isi poata administra proiectul chiar si singuri. De aceea le oferim acces gratuit la sectiunea de Informatii si Tutoriale din cadrul platformei noastre. Acolo se regasesc etape importante cu privire la realizarea anumitor modificari in cadrul unui website.

BONUS SURPRIZA vei afla curand

Pentru ca ne place sa te surprindem, te vom informa cu privire la bonusul surpriza la finalizarea proiectului.

NU PIERZI NIMIC!

CE GARANTII OFERIM?

 •  Garantam ca firma Mentsec IT va raspunde activ solicitarilor facute de catre client chiar si dupa finalizarea cu succes a proiectului.
 •  Garantam ca informatiile proiectului tau vor fi in siguranta cu noi, astfel ele nu vor deveni publice si nu vor fi dezvaluite altor persoane.
 •  Asiguram cu simt de raspundere ca serviciile noastre vor fi prestate la un nivel profesional.
 •  Daca nu esti multumit din orice motiv de serviciile noastre noi iti returnam integral suma platita.
VeSmart
Liliana Masgras
TQM Group
Cafeneaua Cu Joburi
PLANTILIA
LA Makeup
Frumusetea conteaza
Duzoc
Tabaccoshop
Procoloriparis