Bine ati venit pe website-ul oficial al firmei Mentsec IT!

Download WinRAR – software de arhivare/dezarhivare fisiere

Recomandarea de astazi – WinRar

Mentsec IT recomanda cel mai popular program de arhivare si dezarhivare pentru fisiere. Vorbim de aceasta data despre WinRAR, un soft creat in anul 1995 de Eugene Roshal.

La vremea respectiva, WinRAR reprezenta o revolutie in domeniu, deoarece detinea un algoritm mult mai eficient de compresie a datelor, in comparatie cu rivalul lui, WinZIP.

In trecut, cu ajutorul acestui program, puteai crea volume de dimensiuni variabile, dupa cum aveai spatiu disponibil pe discuri. De exemplu, reuseai sa stochezi continutul arhivat pe mai putine dischete, iar ca drept urmare, economiseai atat timp, cat si bani.

Asa cum timpul a trecut, in prezent, cu WinRAR poti deschide arhive sau imagini .ISO si este capabil sa repare si sa constituie arhive afectate de transferul de date.

Chiar daca WinRAR reprezinta un program shareware – trebuie sa dai bani pentru a-l utiliza, il poti folosi si gratuit, doar ca la pornire primesti un mesaj care iti recomanda sa cumperi acest utilitar software.

Pe scurt, acest software te ajuta sa aduni toate fisierele dintr-un folder intr-o singura arhiva, acestea fiind compactate, iar dimensiunea arhivei va fi mai mica decat dimensiunea folderului in care erau plasate fisierele.

Varianta 32-bit

Varianta 64-bit

Pasul 1. Deschideti kitul si apasati “Install” pentru a incepe instalarea.

Pasul 2. Apasati butonul “OK” pentru continuare.

Pasul 3. Apasati butonul “Done” pentru a finaliza instalarea.

Pentru informatii aditionale, nu ezitati sa ne contactati.

CONTACT

Copyright © 2017 Mentsec IT. Toate drepturile rezervate.
Automatizeaza-ti afacerea cu CRM -ul MEFI
Solicita oferta!

×
Arata butoanele de distribuire
Ascunde butoanele
Cos Cumparaturi Produs sters. Anuleaza
  • Nu aveti niciun produs in cos.