Afiro

Descriere

Acest site a fost creat cu scopul ca atat Persoanele Fizice, cat si Firmele sa isi promoveze intr-un mod rapid anunturi cu serviciile prestate. Avantajul acestei platforme consta in a te ajuta sa iti gasesti clienti prin urmatoarele optiuni:

1). Profilul personalizat (Jurdic/Fizic)
2). Datele de contact sunt acum vizibile
3). Indexarile in motoarele de cautare (Google)
4). Optiuni de promovare (Brand)
5). Posibilitate de creare a unei galerii foto ce contine portofoliul tau pe nisa de servicii pe care doresti sa publici acest anunt

Privind din perspectiva promovarii, platforma AFIRO are o multime de avantaje pentru firmele ce isi posteaza anunturile.

Realizand primul cont, vei observa cat de importante sunt datele de contact deoarece acestea vor fi valorificate atunci cand veti publica primul anunt.

Inainte de a finaliza configurarea propriului profil nu uita sa adaugi logo-ul companiei pe care doresti sa o promovezi. Acest pas te ajuta foarte mult in promovarea brandului deoarece va aparea vizibil la orice nou anunt adaugat, astfel fiind vizualizat de o multime de persoane.

Avand profilul bine stabilit cu toate datele de contact, vom trece foarte rapid la publicarea anunturilor, loc in care veti observa diferenta dintre un website de anunturi obisnuit si o platforma de promovare.

Selectand categoria de servicii prestate, mai apoi adaugand un titlu reprezentativ si o descriere pe masura, vom descoperi campuri noi unde vom incepe sa adaugam cele mai importante caracteristici ce definesc o firma.

Cu scopul de a crea un anunt de calitate care sa iti confere profesionalismul dorit, poti pune la punct propriul portofoliu de imagini pe categoria de servicii pe care le prestezi.

Tipul firmei, experienta in domeniu si distanta pe care va puteti deplasa atunci cand prestati servicii sunt primele aspecte care va definesc in ochii viitorilor clienti.

Cel mai important pas in promovare este sa ii oferi clienului tau principalele avantaje pe care i le prezinti. Prin bifarea acestor optiuni, clientul se va simti respectat stiind astfel ca va colabora cu o societate serioasa ce ii ofera garantie si numeroase beneficii.

…Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.